JÄRGMISE NÄDALA MENÜÜ | 15.–21. veebruar: hõissa vastlanädalale koos traditsiooniliste toitudega! | Toidutare

Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.

JÄRGMISE NÄDALA MENÜÜ | 15.–21. veebruar: hõissa vastlanädalale koos traditsiooniliste toitudega! | Toidutare
Kaunviljadest valmistatud road tuletavad end meelde tavaliselt vastlapäeva ajal, mil toidulaualt ei tohi lisaks vastlakuklitele puududa traditsiooniline hernesupp. Eestis on herneid kasvatatud ja neid toidulaual auväärsel kohal hoitud juba sajandeid.  Kes peab hernetoitudest lugu, peab kindlasti proovima vastlapäevanädala menüüd. Kaunviljad, sh herned, on tervislikud ja maitsvad ning toitumissoovituste järgi peaks neid tarbima 3-4 korda nädalas.